Het Leven zal Vele Testen aan Ons Brengen en Elke Test zal Passeren met Meer Wijsheid

 

De meesten onder ons geloven dat er iets is dat ons leid naar het goede of het kwade.
Onze ouders hebben ons een indicatie meegegeven van het leven maar nu zijn we oud en wijs genoeg om de dingen zelf te doen.
Steeds worden we onderworpen aan tegenslagen en meevallers en worden we getest hoe we daarmee om gaan.
Bij de goede ervaringen worden we getest of dat we niet hebberig worden en ons karakter volledig veranderd en we geen medeleven meer hebben voor de minder bedeelden.
Als we geconfronteerd worden met slechte dingen worden we getest of dat we ons niet laten misleiden door kwaad met kwaad te vergelden.
Allemaal testen die onze gedrag aanpassingen stimuleert om dingen verkeerd te kunnen gaan doen, maar de sterken zullen zich nooit laten misleiden.
En weten dat wat we meemaken of meegemaakt hebben alleen maar een levensles is om ons karakter sterker te maken en voor bescherming tegen onszelf.
Dat wij leren, alles wat er in ons leven passeert die wijsheid geeft zodat wij beseffen dat niet alles wat er blinkt goud is.
En dat er ook dingen fout kunnen gaan en er altijd weer oplossingen komen met ons ijzersterke karakter door de ervaringen uit het verleden.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-zal-vele-testen-aan-ons-brengen-en-elke-test-zal-passeren-met-meer-wijsheid.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Leven zal Vele Testen aan Ons Brengen en Elke Test zal Passeren met Meer Wijsheid

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen