Het Maakt niet Uit hoe Langzaam Jij Gaat Zolang je Maar niet Stopt

 

Stil zitten is iets wat wij allemaal kunnen daar hoeven we niet geleerd voor te zijn of een mooi zo wel lelijk uiterlijk te hebben.
Rijk of arm te zijn, slim of dom maar is dat wel verstandig?
Het zal alleen maar nadelen  brengen na een geruime tijd van stil zitten.
Slecht voor de gezondheid door geen lichaamsbeweging en er zal geen vooruitgang zijn voor persoonlijke sociale contacten.
Wel kunnen we de heledag achter de computer zitten en in de sociale media nieuwe contacten maken maar wat is er allemaal nog geloofwaardig?
Maar het is ook een manier om vooruitgang te verkrijgen en een plezierige bezigheid en vrijetijd in te vullen met iets te doen en niet stil te zitten.
Het is ook altijd beter om iets te doen en te proberen om nieuwe vrienden in het leven te ontmoeten omdat dit nu eenmaal zeer belangrijk is in ons leven.
Vriendschap en contacten hebben is voornaam in het leven om plezier en ontspanning samen te voegen.
Geld is alleen maar een bij zaak en als dat langzaam binnen komt terwijl wij ook nog eens goede gevoelens hebben is dat toch geweldig.
Gewoon bezig blijven en niet stoppen zo met een opbouwende strategie langzaam ons doel bereiken.
Gezondheid is niet te koop en echte vrienden ook niet.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen
http://gedichten.easybranches.com/het-maakt-niet-uit-hoe-langzaam-jij-gaat-zolang-je-maar-niet-stopt.html

Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het Maakt niet Uit hoe Langzaam Jij Gaat Zolang je Maar niet Stopt

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen