Het is Moeilijk de Waarde van Water in te Schatten totdat de Put Droog Staat

 

Een wereld zonder water het is bijna niet voor te stellen hoe dat zou zijn.
Het grootste gedeelte van onze aardbol bestaat uit water dus zonder het waar zou dat toe leiden?
Ook ons lichaam en organisatieorganisme bestaat bijna geheel uit water dus een wereld zonder het zou onmogelijk zijn.
Het zorgt eigenlijk voor de balans in de Global alsmede de vochtigheidsgraad door het verdampte water die zorgt voor de regen, sneeuw en andere weersomstandigheden.
Wij als mensen beseffen vaak niet hoe goed alles geregeld is in de natuur en dat er overal rekening mee gehouden is.
Mensen zijn vaak niet dankbaar voor wat ze hebben totdat ze het verliezen en daardoor er direct mee geconfronteerd worden en dan pas erover gaan nadenken.
En zo is het eigenlijk met alles, tevreden zijn met wat we hebben is een geschenk op deze aarde, want velen hebben de neiging om meer te willen.
Maar we kunnen dingen niet forceren en moeten geduld hebben en moeite doen om iets te organiseren en te willen werken.
We moeten onszelf gewoon goed realiseren dat velen het slechter hebben dan wij en daarmee zelfs gelukkiger zijn dan ons.
Waardeer het leven met alles wat we nu al bezitten en denk aan betere tijden maar heb ook in onze gedachten dat als we iets verliezen het slechter zal zijn.
Water is de schat van ons lichaam en onze bezittingen de rijkdom in het leven maar onze psychische gesteldheid en lichaamskracht kan met een positieve invloed alles verbeteren.
Het is vaak moeilijk om ons leven naar waarde in te schatten totdat we iets waardevols verliezen en tot het besef komen hoe gelukkig we al waren.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-is-moeilijk-de-waarde-van-water-in-te-schatten-totdat-de-put-droog-staat.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het is Moeilijk de Waarde van Water in te Schatten totdat de Put Droog Staat

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen