Het is Moeilijk voor Ons om Vooruit te Komen, Wanneer Onze Herinneringen Ons Terug Trekken

 

Vooruit komen en een betere welvaart is iets waar velen van ons naar streven.
Maar het herinneringsvermogen maakt het ons vaak moeilijk door dat we denken aan slechte ervaringen van onszelf of anderen uit het verleden.
Maar het verleden is al gebeurd en als we verstandig zijn hebben we daar van geleerd dus moeten we daar geen angst meer van hebben en er afscheid van nemen en vergeten.
Iedere start van iets zal weer nieuw zijn met andere ervaringen en gebeurtenissen, de ervaringen uit het verleden zullen juist een pluspunt voor ons zijn.
Als er dan een soortgelijke situatie als uit het verleden zich voortdoet dan weten we al hoe we moeten handelen dus dat is positief.
Wees nooit teruggetrokken als we van plan zijn om iets nieuws te gaan doen, neem de beslissing en ga er dan ook voor.
De weg naar succes of een betere welvaart gaat nu eenmaal gepaard met tegenvallers en gebreken maar de aanhouder wint.
Terug denken op het verleden zal altijd verwarringen geven zowel de gedachte aan goede of slechte momenten, want de tijden en mogelijkheden zijn veranderd nu in een modernere tijd.
Start iets nieuws en het herinneringsgeschenk zal zijn dat we alleen maar voorwaarts denken en toekomstgericht te werk gaan.
We moeten veeleisend zijn naar onszelf en ter nagedachtenis geen oude koeien uit de sloot halen, zodat de weg open is om aan de toekomst te denken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-is-moeilijk-voor-ons-om-vooruit-te-komen-wanneer-onze-herinneringen-ons-terug-trekken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het is Moeilijk voor Ons om Vooruit te Komen, Wanneer Onze Herinneringen Ons Terug Trekken

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen