Het is Nooit te Laat en Probeer om Vroegtijdig te Stoppen

 

Controle over alles hebben is het verstandigste wat we ons kunnen veroorloven om uit de problemen te blijven.
Maar dat is natuurlijk onmogelijk om dat honderd procent te doen, maar we kunnen wel als we iets aan zien komen dat verkeerd zal gaan stoppen.
Door vroegtijdig stappen te ondernemen die het dilemma voorkomen of de plaats het probleemveld te verlaten en zo afscheid nemen van een problematieke kwestie.
Zo termineren en verhinderen we een beginstadium van verwikkeling in moeilijkheden met de bijtijds beëindiging daarvan om in een moeilijk parket te geraken.
Ook als zoiets is voorgekomen en we daardoor problemen hebben is het niet raadzaam om het over de daken uit te schreeuwen, omdat het uitspreiden naar anderen is de slechtst mogelijke oplossing.
Het zal zelfs nooit geen oplossing geven maar het alleen maar erger maken en de kans dat er een andere veronderstelling optreed.
Dat was de negatieve gedachten over het leven nu iets met een positieve impact.
Het is nooit te laat om iets anders te gaan doen als ons hart en gedachten dat wil met de gegeven interesses daarvoor.
We hebben altijd tijd om iets nieuws te proberen, zelfs als we oud zijn kunnen het nog steeds blijven proberen, want er is geen tijdslimiet of leeftijds gebonden.
Maar als we inzien dat het niet werkt of het zinloos is laten we dan niet eigenwijs zijn en ermee stoppen voordat het te laat is.
Geef onszelf altijd de kans als we bepaalde wensen hebben om die te vervullen.
Dingen voltooien is makkelijk als het goed gaat, maar laten we ook op tijd stoppen en het bijltje erbij neerleggen als het verkeerd gaat en dat het geen struikelblok word voor onze toekomst.
Ons bedwingen en weten te controleren is erg verstandig en zal vroegtijdig stoppen een beslissing zijn zonder problemen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-is-nooit-te-laat-en-probeer-om-vroegtijdig-te-stoppen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het is Nooit te Laat en Probeer om Vroegtijdig te Stoppen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen