Het Sterkste Fundament dat we kunnen Bouwen met Vermogen is om het te Ontwikkelen vanuit Innerlijke Kracht

 

 

Hoe we tegen het Leven aan kijken en er niet tegen op zien zal bepalen hoe sterk we met beiden benen op de grond staan.
Zelfverzekerd zijn is een zeer belangrijke factor in ons leven, geloven in onszelf zal alle grenzen kunnen verbreken door doorzettingsvermogen en volharding kunnen we dan bijna alles voor elkaar krijgen.
Het kan meer tijd kosten dan normaal maar dat is geen probleem als wij een doel hebben en dat willen verwezenlijken speelt tijd geen rol maar is het eindresultaat belangrijk.
De meeste problemen zullen dan ook niet ontstaan door onszelf omdat we weten wat we willen maar zal de afhankelijkheid van andere mensen zijn die hun woorden niet nakomen.
Immanent weten we wat we kunnen verwezenlijken en gaan daarvoor, wij hebben een droombeeld en schets van de toekomstige uitwerking en dat is een voortbrengsel van de afloop.
Een wijs man is slim genoeg om zijn innerlijke kracht te gebruiken om een schatting te maken voor de finale ontknoping, de wijze waarop zij samenwerken met intelligentie is een eindeloze en krachtige ervaring voor hen.
Wetende daarmee dat ze meewerken aan een fundament met verschillende elementen voor een welvarende opbouwende toekomst,
Iets wat onverwoestbaar zal zijn door de uitgebreide toekomstperspectieven met een goed vooruitzicht waar goed over nagedacht is om het te maken met een goed onderbouwende grondvesting en een technisch toekomstgerichte visie.
Alleen de medeverantwoordelijke medewerkers van het fundament zouden daar nog een vernietigende invloed op kunnen maken als zij misbruik van het vertrouwen zouden maken wat hun geschonken is.
Maar dat zou een onverstandige zet zijn op het strategische schaakbord en kan resulteren in schaakmat, doordat het fundament is opgebouwd uit meerdere elementen waar hun niet aan meegewerkt hebben en daardoor zal het nooit 100% werken bij misbruik.
Het bouwen en ontwikkelen van een fundament met innerlijke kracht en gecombineerde ontwikkelende geheimen.
Zal uiteindelijk met een groot vermogen en kracht resulteren in een goed werkend platform waar een ieder die zich daarbij aansluit zijn voordelen daaruit zal behalen met een duidelijk inzicht op de te behalen rendementen ervan.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-is-gemakkelijk-om-aan-ieders-behoefte-te-voldoen-maar-onmogelijk-te-voldoen-aan-hebzucht.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het is Gemakkelijk om aan Ieders Behoefte te Voldoen, maar Onmogelijk te Voldoen aan Hebzucht

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen