Het verleden Loslaten, omdat er Iets Beters Wacht op Ons in de Toekomst

 

Het is mens eigen dat wij altijd maar terug kijken op het verleden misschien omdat we de toekomst niet weten.
Of omdat de tijd en ons leven zo snel veranderd dat we de toekomst somber inzien en daardoor maar over het verleden praten en het hoop geeft.
Maar dat is juist niet zo het verleden komt nooit meer terug en zal zich alleen kunnen herhalen in sommige extreme gevallen en om daarop te hopen is alleen maar frustratie.
Laat het verleden zoals het is, daar kunnen we niets meer aan veranderen goed of slecht.
Daar kunnen we alleen van geleerd hebben om zo een betere toekomst voor te bereiden door de meegemaakte ervaringen anders aan te pakken en te verbeteren.
We moeten altijd werken aan onze toekomst met een positieve gedachte die ons daarbij zal helpen nieuwe dingen te vinden en kansen verhogen.
De verwachtingen die we moeten hebben voor onszelf zullen altijd beter zijn dan uit het verleden en geven ons niet alleen hoop maar ook betere resultaten.
Als we onze energie zich maar niet laten concentreren op het verleden maar alles gebruiken om het in de toekomst te steken, want toekomst dat is ons nieuwe leven.
Daar wachten de betere vooruitzichten op ons het verleden heeft niks meer te bieden, alle ideeën van toen daar kunnen we iets meedoen in de toekomst.
Geef het verleden geen kans meer om onze energie te verdoen in onze gedachten en te beïnvloeden met herinneringen waar we niet wijzer van worden.
Denk altijd aan de toekomst en laat het verleden los er wachten zoveel meer mooie momenten op ons.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-verleden-loslaten-omdat-er-iets-beters-wacht-op-ons-de-toekomst.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Het verleden Loslaten, omdat er Iets Beters Wacht op Ons in de Toekomst

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen