Het vinden van balans is de sleutel in ons leven.

Het vinden van balans is de sleutel in ons leven.

 

 

Het vinden van balans is de sleutel in ons leven,

 

Wij weten allemaal dat er veel veranderd is in de wereld zowel met de economie als de karakters van mensen, het word er niet vrolijker op.
Maar toch moeten we ons daar op aanpassen en ermee om leren gaan hoe moeilijk het ook is.
Wij zijn een deel van deze maatschappij en moeten er zelfs in leven en dat is beter te doen met een glimlach.
Er gebeuren te veel dingen in ons leven dus we moeten alles balanceren op de beste manier.
Het is geen gemakkelijke opgave, maar met het oog voor een goede sociale verbinding met elkaar is dit de manier waarop we het moeten doen.
Het is geven en nemen in het leven respect voor elkaar tonen en dat zal soms niet zonder slag of stoot gaan.
Meerdere keren zullen we moeten slikken of eens diep adem halen voor een reactie komt, maar er zal een vreedzame oplossing met balans moeten zijn.
Ook moeten we een balans vinden op de werkvloer, want daar brengen we vaak teveel tijd door.
Voor de meesten onderons tenminste met ons werk om het geld te verdienen dat we nodig hebben voor het betalen van alle rekeningen om met arbeid het zo bij elkaar te krijgen.
En zo vergeten we soms onze belangrijkste persoon “partner” die ons ook nodig heeft om tijd met hen door te brengen wat later frustraties geeft en een meningsuiting na verloop van tijd.
Zo moeten we onze balans weten te vinden en ervoor te zorgen niet iemand of de belangrijkste persoon te verwaarlozen die we liefhebben en die ook een deel van onze toekomst is.
We moeten ons eigen altijd sociaal gedragen en ervaringen met anderen gezamenlijk kunnen delen om zo van elkaar te leren.
Want als we de controle en balans van ons eigen leven verliezen zal dat alleen maar nadelige gevolgen hebben en zal ons toekomst beeld anders verlopen dan we het hadden voorgesteld.
Balans met het leven geeft ons de sleutel waarmee we ieder slot kunnen openen op een vreedzame manier.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru

 

Save

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen