Hoe Diep is Jouw Liefde

 

Verliefd zijn opent voor ons alle deuren speciaal bij onszelf en hopen dat die bij een ander ook te openen en dan welteverstaan de deur naar ons hart.
Dat de persoon waar wij verliefd op zijn ook verliefd is op ons en we lang en gelukkig samen het leven kunnen voortzetten met elkaar.
Samen elkaar die liefde kunnen geven waar we  behoeften aan hebben.
Een goede relatie met mekaar hebben met goede communicatie over verschillende onderwerpen en samen geinteresseerd zijn in dezelfde bepaalde onderwerpen.
Zodat onze verbintenis geen diepte punten kent maar alleen maar welvaart en vooruitzichten met goede doelen.
Waardoor onze innerlijke liefde alleen maar groeit en alleen maar overlijden ons kan scheiden maar dat ook dan onze partner nooit uit onze gedachten verdwijnt want dat is eindeloos.
De liefde zal zo diep zijn dat we niet meer zonder elkaar kunnen en dat bij afwezigheid er heimwee zal opgewekt worden en bij ieder weerzien een blijdschap is van grenzeloze liefde.
Dat liefde onze voeding is om te blijven voortbestaan.
En hoe diep is Jouw Liefde?

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/hoe-diep-is-jouw-liefde.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Hoe Diep is Jouw Liefde

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen