Hoe Harder we Vallen, hoe Hoger we Terug Kunnen Stuiteren

 

Het leven zal nooit zo zijn als hoe wij het in gedachten hebben als het geluk met ons mee is zullen sommige dingen wel uitkomen en kunnen we die zegevieren.
Maar meestal is het vallen en weer sterker opstaan of we leren er zoveel van dat we direct over onze grens stuiteren en het succes ons toe lacht.
Dat is iets wat we vaak in films zien maar in het echte leven kan het ook realiteit worden voor ons als we maar leren van onze fouten.
En daarmee onze kennis verbeteren en levensstijl aanpassen waardoor de kansen verhoogt worden op slagen.
Het leven is één grote les en iedereen maakt fouten en de verstandigen onder ons passen die aan met verbeteringen.
Als er iemand bestaat waar dat niet bij gebeurd zal er geen genoeg weerstandsvermogen zijn op het moment dat er iets verkeerds gaat.
En daarna zal het niet gemakkelijk zijn om de draad weer op te pakken en kan catastrofale gevolgen hebben.
Laat de moed nooit zakken als er iets niet naar wens verloopt en leer daarvan en maak onszelf sterker met een voorbereiding voor een volgende tegenslag.
Die we dan gemakkelijker kunnen oplossen en zo onze weg sterker kunnen voortzetten naar succes.
Iemand die de slagen van de stok kan verwerken en kan vallen en terug stuiteren zal altijd een betere kans maken in onze maatschappij.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/hoe-harder-vallen-hoe-hoger-terug-kunnen-stuiteren.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht   #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Hoe Harder we Vallen, hoe Hoger we Terug Kunnen Stuiteren

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen