Houd Altijd de Kaars met Ons die kan Wegvagen onze Duisternis

 

Het leven heeft veel mooie kanten en door positief ingesteld te zijn kunnen we er ook het beste van maken.
Maar helaas heeft het ook zijn minder leuke en duistere kanten waar iedereen mee geconfronteerd word in zijn leven.
En ook iedereen kan deze acute duistere problemen oplossen door positief te blijven denken en te zorgen dat we vriendschappelijke relaties hebben opgebouwd waar we op kunnen rekenen in moeilijkheden.
Een georganiseerd leven is op zo’n onverwijld ogenblik er belangrijk zodat we alle puzzelstukjes hebben om de puzzel weer compleet te maken.
Zoek altijd naar de kaars die onze duisternis kan wegvagen om vervolgens het licht weer te kunnen ontvangen door alles snel op te lossen.
Vaak denken we dat het ons alleen maar overkomt en dat is natuurlijk niet waar, want voor ons allemaal is het niet altijd zonneschijn.
In vele gevallen komt het wel vaak zo over maar dat komt, omdat “niemand zijn vuile was gaat buiten hangen” en de mooie kanten aan de buitenwereld toont.
Ben altijd voorbereid op het ergste in ons leven, vooral als we verantwoordelijkheden hebben tegenover anderen die we niet graag teleurstellen.
Als anderen een beroep op ons doen met hun problemen zie het niet negatief maar waardeer dit zelfs, omdat het een teken is dat hun ons vertrouwen.
En wij zijn de kaars voor hun in de duisternis die hun hoop geeft om het licht te laten ontwaken in een probleem waar wij allemaal aan blootgesteld of mee in aanraking kunnen komen.
Niemand is uitgesloten van de duisternis en een brandende kaars “goede relatie” zal dan de uitkomst zijn.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/houd-altijd-de-kaars-met-ons-die-kan-wegvagen-onze-duisternis.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Houd Altijd de Kaars met Ons die kan Wegvagen onze Duisternis

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen