Houding Bepaald hoe Goed We kunnen Zijn in het Doen van Alles

 

Hoe we tegen het leven aan kijken zal onze houding bepalen en dat zal de bepaling zijn om anderen te bereiken.
Kansen in het leven creëren wijzelf door onze houding en respect die wij aan anderen geven waardoor er goodwill ontstaat en zo mogelijkheden komen om samen iets te ondernemen.
Als wijzelf niet gemotiveerd zijn om iets te doen zullen er ook nooit kansen of kennis komen om ergens handvaardig in te zijn.
Onze eigen interesse en bereidheid beslist wat we kunnen bereiken in het leven, hoe meer energie en tijd we in iets steken des te beter de resultaten en profijt we er van zullen hebben.
Dat is gewoon een gegeven aanwijzing voor onszelf als we iets willen verkrijgen in het leven zullen we er moeite voor moeten doen.
Onszelf aanpassen aan de gemeenschap is een eerste vereiste met fatsoenlijke uitspraken en een respectabele houding tegenover de medemens.
Overal problemen maken over kleinigheden zal geen waardering opbrengen maar resulteert in een slechte naam en word sneller verspreid dan we denken.
Vertrouwen en vriendschappen verwezenlijken met vreedzame bedoelingen zal overal ter wereld gewaardeerd worden.
Voorzichtigheid moet ook goed in acht worden genomen, want een katje zal eerder worden benadeeld dan een tijger.
Maar een katje zal ook sneller worden aangehaald dan een leeuw, dus wees onszelf en die bepaling is dan ook makkelijker in te schatten.
Om alles goed te doen is haast onmogelijk, want er zijn ook geen koks die kunnen koken om alle verschillende culturele monden te voeden.
Maar onze eigen houding bepaald of we open zijn om iets te leren of aan te nemen om zo daarna alles te kunnen doen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/houding-bepaald-hoe-goed-we-kunnen-zijn-in-het-doen-van-alles.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Houding Bepaald hoe Goed We kunnen Zijn in het Doen van Alles

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen