Houding is bepalend voor de Richting die we Willen Gaan in het Leven

 

Wij allemaal hebben ons speciale karakter waar wij onszelf het beste mee voelen en zeer tevreden mee zijn, maar zijn de mensen om ons Heen daar ook welgesteld mee?
Eigenlijk is het geheel overbodig om daaraan te denken, want als we zelf ongelukkig zijn om anderen vreugdevol te laten genieten is dat ook geen gezonde instelling van onszelf.
Dit kunnen we wel eens een keer doen uit liefde of bezorgdheid , maar altijd is onverstandig.
Onze houding, gedrag en uiterlijk is voor anderen zeer belangrijk, omdat de eerste indruk van iemand een goed of afschrikkend gevoel kan veroorzaken.
Voor een representatieve baan is het uiterlijk en de woordenkeuzen op een fatsoenlijke zowel begrijpelijke manier zeer belangrijk.
Op het moment dat we afhankelijk zijn van anderen en die kunnen bepalen wat hun eisen zijn om met hun samen iets te ondernemen word alles een stuk moeilijker.
Dan zal onze houding, gedrag en kennis moeten voldoen aan de hun wensen, omdat het bevorderlijk zal zijn waarvoor hun een samenwerking willen aangaan.
Als we een presentatiebijeenkomst willen bijwonen om onszelf te presenteren zullen we daar ook gelijkwaardige mensen willen ontmoeten met de zelfde interesses anders zal het nutteloos zijn.
Zo is voor ieder onderwerp of interesse een bepaalde houding en gedrag het beste om succesvol te willen presteren met de juiste omgang en opstelling.
Door ons aan te passen aan de omstandigheid en de juiste richting met de bepalende houding zal er eerder een kans verkregen worden in ons leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/houding-is-bepalend-voor-de-richting-die-we-willen-gaan-in-het-leven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Daily Poetry and Stories Portal - Attitude Determines the Direction We Want to Go in Life

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen