Huisdieren Zijn voor Velen alleen maar een Deel van Ons Leven, maar Wij zijn hun Alles

 

Wij weten allemaal hoe belangrijk vriendschap is in het leven en ervaren helaas ook hoe weinig vrienden er zijn die alles met ons willen delen.
Maar de hond is onze echte vriend wij zijn alles voor hem en dat laat hij ons ook merken.
Hij groeit met ons op en we leren hem alles en als we hem geen aandacht geven vraagt hij erom met een kwispelende staart en geblaf.
De vriendschap en vertrouwen wat hij in ons heeft is uitmuntend en gaat tot het uiterste als we willen zal hij ons overal volgen met blijdschap.
Ook als we hem verlaten is hij blij als we terug komen nog blijer een betere vriend kunnen we ons toch niet wensen.
De liefde die hij geeft is met geen pen te beschrijven hij is overal tevreden mee, het is bijna ongelofelijk als hij ons ziet is er altijd vrolijkheid.
Maar het is zo jammer dat velen het niet waarderen en niet begrijpen dat wij zijn alles zijn en dat er niemand zo belangrijk is als zijn baas en wij de enige zijn die hem vreugde kunnen geven.
Daarom is het zo belangrijk en moet het vanzelfsprekend zijn dat wij ook onze beste kant laten zien en hem ook eens flink verwennen zoals hij dat ook altijd doet met liefde voor ons.
Doe van tijd tot tijd eens iets speciaals voor Uw huisdieren en verwen ze eens flink de vreugde die daardoor ontstaat zal ook Uw een goed gevoel geven.
Want vrienden moeten voor elkaar zorgen en klaarstaan in het leven en Uw huisdier zal er tot aan zijn levenseinde trouw en met liefde voor ons zijn.
Wees daar dankbaar voor en respecteer ook een dieren leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/huisdieren-zijn-voor-velen-alleen-maar-een-deel-van-ons-leven-maar-wij-zijn-hun-alles.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Huisdieren Zijn voor Velen alleen maar een Deel van Ons Leven, maar Wij zijn hun Alles

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen