Iedere Keer als we Geconfronteerd worden met Onze Angst, Krijgen we Weer de Moed en de Kracht

 

Waarom is het toch allemaal zo moeilijk in het leven en maken Mensen het zo moeilijk voor elkaar terwijl als we samen werken alles beter gaat.
Constant moeten we op onze hoede zijn en uit kijken om niet in een oplichtings zaak verzeilt te geraken.
Tegenwoordig zijn Mensen waarschijnlijk zo radeloos dat ze op alle mogelijke manieren onder de rekening proberen uit te komen en niet willen betalen.
Komen met de raarste verhalen en manieren om zaken te doen waardoor wij argwaan krijgen en worden angstig en bang dat we geld gaan verliezen.
Waardoor we de kracht en moed verzamelen om op een zo voorzichtig mogelijke manier en zonder risico de zaak door te laten gaan.
Om hiermee geconfronteerd te worden vergt veel kracht van ons lichaam en moed om onze angst te overwinnen.
Dan kunnen we zonder zenuwen en met een strategisch plan vervolgens  een contract toch nog zaken doen op een veilige manier.
Moet onze zaken partner daar nog wel mee instemmen of er word afgehaakt maar we verliezen  in iedergeval in beide gevallen geen geld.
Hebben deze angstige periode weer overmeesterd om niet bedrogen te worden met een positief resultaat en een vreedzame oplossing.
Dat geeft ons weer kracht en moed met een les voor de volgende zaak.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/iedere-keer-als-we-geconfronteerd-worden-met-onze-angst-krijgen-we-weer-de-moed-en-de-kracht.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Iedere Keer als we Geconfronteerd worden met Onze Angst, Krijgen we weer de Moed en de Kracht

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen