Iedereen is Begaafd, het Hangt af van hoe We Onze Eigen Karakter Openen

 

We zijn het er allemaal wel mee eens dat niemand perfect is en alles kan, maar iedereen heeft op een ander gebied zijn kennis en begaafdheden.
Dus we zijn allemaal begaafd alleen moeten sommigen nog ontdekken op welk gebied, maar er is op zeker iets waar wij perfect onze begaafdheid en kennis kunnen demonstreren.
Tussen ons lopen er gewoon mensen die zo getalenteerd zijn maar het niet weten, dit moet gewoon ontsluierd worden om ze het te laten beseffen.
Als we gewoon gaan nietsnutten en nergens toe bereid zijn zal onze begaafdheid ook nooit tevoorschijn komen en zullen we nooit weten waar toe we in staat zijn om te doen.
Maar als we overal toe bereid zijn en alles graag willen leren aswel niet te lui zijn om te werken zullen we zo kunnen ontdekken en zal er blijk geven van wat we in huis hebben.
Terwijl we bezig zijn met dingen te ondernemen zal begaafdheid zich tentoonspreiden en kennis tevoorschijn toveren zonder enig besef daarvan te hebben van te voren.
Het openbaren en tot uitdrukking brengen van ons geniaal talent zal een verassing zijn voor iedereen die dan in de buurt is.
Dat zal dan ook gelijk duidelijk maken waar wij in begaafd zijn en een stelselmatig gevoel voor hebben, alle aanwezigen zullen daar dan ook getuigen van zijn.
Door iets te proberen hebben we er ruchtbaarheid aan geven en zo blootgelegd waar ons vakmanschap een uitblinker in kan worden.
Met slampampen en treuzelen waren we daar nooit achter kunnen komen en waren we op hetzelfde niveau blijven hangen.
Nu kunnen we aan het licht brengen en alles tot uitdrukking laten komen met bewijzen waar wij in getalenteerd zijn.
Het indiceren en overhandigen wanneer er vraag naar is en het onderscheidingsteken en persoonlijkheid oordeelkundig laten beoordelen op kennis en gesteldheid.
Zo kunnen we ons eigen kennis pakket openen wat is geclassificeerd door onze begaafdheid van intelligentie.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/iedereen-is-begaafd-het-hangt-af-van-hoe-we-onze-eigen-karakter-openen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Iedereen is Begaafd, het Hangt af van hoe We Onze Eigen Karakter Openen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen