Iedereen heeft Zwakte, maar Niemand is Zwak, wij Allemaal hebben de Kracht in Onszelf

 

Vaak onderschatten wij onszelf en durven ergens niet aan te beginnen doordat we denken daar niet de kwaliteiten of capaciteiten voor te hebben.
Maar kennis kunnen we leren of opdoen door ervaringen dus met niks doen of nergens aan te beginnen zullen we altijd de zwakkeling zijn op dat gebied.
Ieder succesvol persoon was eerst een beginneling en hulpbehoevend door machteloosheid over de kerngedachte van de materie.
Daarin zijn we allemaal gelijk, maar de mogelijkheden kunnen per individu nogal aanzienlijk uiteenlopen door de voorgeschiedenis van de ouders of familie.
Of het leerproces kan vertragen door het oppakken van de leerstof maar bij geduld en inzet kunnen we door eraan te beginnen praktische ervaringen opdoen die ons stapsgewijs verder begeleiden en veldafhankelijkheid zullen in structureren en de boodschap over substantie ook zullen geven.
Inflexibiliteit moeten we negeren als wij graag iets willen zullen we met ons karakter ervoor moeten vechten en is er altijd een mogelijkheid te vinden om het gedaan te krijgen.
Met een positieve instelling en geloof in onszelf kunnen we alle machteloze problemen aanvechten en proberen deze om te zetten in functionele behulpzame toekomstperspectieven.
Geef de moed nooit snel op, want niet geschoten is altijd mis, maak altijd een evaluatie van onze mogelijkheden en hoe we die kunnen uitbreiden bij een tekort.
Bundel onze krachten tezamen en ga ervoor, verras onszelf en verleg onze grens door met doorzettingsvermogen, enthousiasme en gedrevenheid de geestdrift te overwinnen om een verandering te laten plaatsvinden met een verbetering in ons leven.
Wij hebben allemaal de vurigheid in ons om met een krachtsinspanning door te zetten, iedereen heeft zijn zwakke punten, maar niemand is een zwakkeling.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Iedereen heeft Zwakte, maar Niemand is Zwak, wij Allemaal hebben de Kracht in Onszelf

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen