Iedereen kan Bijdragen aan Elkaar Wanneer we Verbonden Zijn

 

Verbintenis is een stap in de richting van vrede waardoor er gemakkelijker vreedzaam compromissen gesloten kunnen worden met elkaar voor een betere toekomst.
Eenheid is macht en met verstandige leiders onder elkaar is het gemakkelijker om een bijdrage te leveren aan de behoeftes van de bevolking en een bijdrage aan de wereldvrede.
De leiders kunnen met elkaar overleggen wat de tekortkomingen of overschotten zijn in hun land en zo is daar gezamenlijk een oplossing voor te organiseren.
Iedereen zal daarmee gebaat zijn en tevreden, vele problemen wereldwijd zullen zo beter onder controle zijn en producten naar de juiste bestemming worden verplaatst.
Ieder land heeft zijn eigen kennis en agrarische voordelen door de weersomstandigheden.
Wat de ene bevolking niet kan verbouwen heeft de ander en zo kan er door een verbintenis afspraken gemaakt worden om dat goed te verdelen.
Maar dan moet daar wel eerst eens goed over nagedacht worden en niet het financiële plaatje de eerste plaats krijgen maar een helpende hand het belangrijkste zijn.
Want door deze eerste stappen te zetten zal er later op zeker voor iedereen veel voordelen aan verbonden zijn.
Daarmee zal het overschot in de landen wat er nu steeds vernietigt word een goede bestemming krijgen.
Maar denken de wereldleiders daaraan als ze met elkaar een verbinding maken.
Wat denkt U?
Verbonden zijn met elkaar is erg goed en als iedereen zijn eigen bijdrage levert kan dit leiden tot een groot succes met vreedzame oplossingen en een vooruitgang.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/iedereen-kan-bijdragen-aan-elkaar-wanneer-verbonden-zijn.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Iedereen kan Bijdragen aan Elkaar Wanneer we Verbonden Zijn

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen