Iedereen is Origineel Geboren, een Kopie van Iemand anders Hoeven we Niet te Worden

 

Wij allemaal komen in een periode in ons leven dat we geobsedeerd raken van andere mensen en een evenbeeld van hun willen zijn.
Bijna alles wat hun doen en wat onze oren horen en ogen aanschouwen lijkt perfect te zijn en dat heeft ons in de ban of greep.
Onze gedachten over hun overlopen ermee en alles is positief wat er in ons opkomt, maar was of is dat nu wel de werkelijkheid of alleen maar het schijnbeeld.
Waren we op dat moment ontevreden met ons eigen leven of was het zo fascinerend om meteen te willen ruilen.
Want alles wat hun doen word door meerderen gerespecteerd en is succesvol, zelfs hun gedrag is iets waar iedereen het over heeft en waardeert.
Maar wat is nu de werkelijkheid en het geheim daarachter voor welke reden willen we zo graag ruilen, denken we dat dit voor eeuwig is of is er een verandering met limiet.
Het lijkt vaak mooier dan het is en met gesloten ogen is alles gelijk, en in de schoenen van een ander lopen verbetert ons leven misschien ook niet.
Dus laten we maar roeien met de riemen die we hebben en daar gewoon het beste van maken.
We kunnen iemand imiteren maar zullen nooit honderd procent gelijk zijn dus laten we zelf maar uniek zijn en tevreden, met dat wat we hebben en niet het kopie van een ander, want dat is nep.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/iedereen-is-origineel-geboren-een-kopie-van-iemand-anders-hoeven-we-niet-te-worden.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Wees Vertrouwd en Vertrouw Niemand

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen