Iedereen is Uniek en Onvergelijkbaar, dus We worden Aangemoedigd geen Onnodige Vergelijking te Maken

 

Bepaalde personen willen altijd graag iemand vergelijken met anderen in de kwade zin terwijl sommigen juist willen veranderen om op hun idool te lijken.
Maar dat alles is onmogelijk, want iedere sterveling is onvergelijkbaar en uitzonderlijk, heeft zijn eigen karakter in goede en slechte dagen en is dan ongeëvenaard.
We zijn allemaal verschillend qua persoonlijkheid en perspectief of de manier waarop we ons gedragen en levenswijze indelen.
Rijk of arm, met een goede of slechte denkwijze, iedereen is volledig excentriek en uniek, dus het is niet verstandig om een verificatie met anderen te maken.
Er zullen altijd verschillen zijn en bepaalde dingen kunnen overeenkomend zijn maar dat is een topje van de ijsberg en is geen bewijs of het kan niet absoluut beoordelend zijn.
Iets wat met lopendebandwerk word gemaak dat is vergelijkbaar maar wij mensen zijn allemaal afwijkend van elkaar met verschillende of tegenstrijdige meningen en gedachten.
Dat maakt een ieder van ons zo uniek en speciaal met een onovertroffen buitengewoon karakter  waar de uitverkoren persoon voor bezwijkt en we ons leven en liefde meegaan delen.
Weergaloos verliefd kunnen we zelf ook op iemand worden waarvan wij denken dat die anders is als een optionele persoon en er daardoor ons hart aan willen geven.
Samen verder en alle avonturen van het leven delen in een unieke atmosfeer waar anderen zich niet mee kunnen vergelijken, omdat onze harten zijn samen gesmolten met sensationele gepassioneerdheid voor elkaar en daardoor een vergelijking onmogelijk geacht word.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/iedereen-is-uniek-en-onvergelijkbaar-dus-we-worden-aangemoedigd-geen-onnodige-vergelijking-te-maken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Iedereen is Uniek en Onvergelijkbaar, dus We worden Aangemoedigd geen Onnodige Vergelijking te Maken

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen