Iedereen Wil zo Vrij zijn als een Vogel, maar Niemand is zo Vrij.

 

Ongebonden zijn aan iets zonder regels en wetten alles wat er in onze gedachten opkomt kunnen doen zonder er maar één seconde langer over na te moeten denken.
Dat is toch iets waar een ieder van droomt al onze wensen zullen vervult worden voordat we in onze handen klappen van blijdschap.
Verdriet zullen we bijna nooit meer hebben, want als we iets of iemand leuk vinden is het voor ons uitverkoren en bestemd, dus twijfel is er ook niet meer alleen maar zekerheid.
Ons leven zal dan een beetje op een sprookje beginnen te lijken met altijd een goede afloop en vreugde, we hebben een leven met ultieme en uiterste mogelijkheden.
Waar grenzen alleen maar verlegt zullen worden met een stijgende lijn in een grafiek en wij verwijlen niet te verslaan zijn, doordat er eigenlijk alleen maar overwinningen zijn.
Het zal een levensstijl zijn waar we vaak van dromen en dan denken dat het zwaar overdreven is doordat het onbestaanbaar lijkt.
Alle vrijheid zullen wij dan hebben en onszelf kunnen veroorloven om alles wat wij liefhebben extra te kunnen verwennen op een manier hoe wij het zelf willen om hun gelukkig te maken.
Iedereen wil toch graag zo vrij zijn als een vogel, maar iedereen beseft ook dat er niet één persoon op deze planeet is die zo vrij is, dus het is maar goed dat we iedere morgen weer wakker worden.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Iedereen Wil zo Vrij zijn als een Vogel, maar Niemand is zo Vrij 8 May 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen