Iemand die een Tekort heeft aan Natuurlijk Talent kan het altijd Verbeteren door Ijverig te Zijn

 

Wij allemaal hebben onze plus en min punten in het leven helaas kunnen we niet in alles uitblinken.
Maar we kunnen wel altijd nieuwe dingen leren en onze beste inzet daarvoor tonen.
Door energiek en bedrijvigheid te tonen kunnen we soms meer werk verzetten dan geschoolde personen die alle intelligentie over dat onderwerp bezitten.
De theorie en het in de praktijk brengen is een geheel ander verhaal, we kunnen alles over iets weten in onze hersenen maar falen als het moet worden uitgevoerd.
Gebrek aan natuurlijke talent is niet een groot probleem voor ons, want dit alles kan worden opgelost door harde werkzaamheden en leerzaam te zijn.
Het kunnen ijverige inspanningen zijn die de oplossingen leveren voor het gebrek aan natuurlijk talent.
De geestdrift die we hebben voor iets kan ons zo veel leren dat we er ons erg goed in kunnen specialiseren.
Als we ergens door geïnspireerd raken en al onze enthousiasme en vrije tijd daaraan besteden zal het geestverruimende werkingen creëeren.
De lusteloosheid die er eerst was word dan omgezet in passie en ijverig zijn waardoor we er alles erover kunnen leren en het in de praktijk uitvoeren.
De zelfopoffering en doorzettingsvermogen om iets over een bepaal onderwerp te bereiken kan soms de doorslag geven om er talent voor te hebben en erg goed in te worden.
Iedereen heeft zijn tekortkomingen en we hoeven niet over alles de juiste intelligentie te bezitten om de kennis te beheersen.
Door ijver en gedrevenheid te tonen kunnen we een krachtsinspanning verzetten waar menigeen versteld van zal staan.
Natuurlijke tekortkomingen of kennis wil nog niet zeggen dat daardoor onze werkzaamheden minder zullen zijn dan een intelligente persoon.
Vergeet de opinion van anderen over bepaalde dingen en zaken en laat onze ijverig de resultaten tonen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/iemand-die-een-tekort-heeft-aan-natuurlijk-talent-kan-het-altijd-verbeteren-door-ijverig-te-zijn.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Iemand die een Tekort heeft aan Natuurlijk Talent kan het altijd Verbeteren door Ijverig te Zijn

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen