Iets Niet Goed Plannen is een Gegarandeerd Plan om te Laten Mislukken

 

Tegenwoordig moeten we met alles zo voorzichtig zijn en daardoor is alles veel moeilijker geworden om iets te laten slagen met een groot succes.
We worden sneller geconfronteerd door veranderingen en tegenslagen, ook in de wet waar we geen weet van hebben en lopen zo tegen een verassing aan.
Waardoor we gelijk gedupeerd worden, omdat het meeste alleen maar draait om een vergunning die betaalt moet worden.
Of er veranderingen aangebracht moeten worden die een grotere investering meebrengt en er meer tijd nodig is waardoor de geplande opening verlaat word.
Met als resultaat dat de gedane marketing geheel voor niks is geweest en het opnieuw plaats moet vinden met een nieuwe opening datum.
Dit geeft als gevolg dat geplande reserveringen afgezegd of verschoven moeten  worden en er weer meer geld uitgegeven dient te worden, omdat de vaste lasten niet stoppen.
Zo kan een nieuw begin al direct een slechte naam veroorzaken, omdat gemaakte afspraken niet nagekomen kunnen worden.
Wat een opmerkelijke verandering in de bedrijfsvoering als gevolg kan hebben, want mensen willen ervan overtuigt zijn dat woorden nagekomen kunnen worden, want hun hebben ook verantwoordelijkheden tegenover anderen.
Met een begin als dit gaan consumenten gelijk naar een ander om hun verlangde wensen of producten te verkrijgen.
Waarnaar er een grote kans bestaat dat de eerste gegadigden al gelijk niet meer terug komen en zo verloren gaan aan de concurrent.
Daarom is het zo belangrijk om de dingen zorgvuldig uit te zoeken en plannen voordat we beginnen met geld te investeren in een idee met een geweldig plan zodat er geen kans is om te falen en het een gegarandeerd slagen word.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/iets-niet-goed-plannen-een-gegarandeerd-plan-om-te-laten-mislukken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Iets Niet Goed Plannen is een Gegarandeerd Plan om te Laten Mislukken

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen