Iets Waardevols zal Moeten Doorstaan ​​met Grote Uitdagingen en Eindeloze Inspanning om dit te Bereiken

 

Iedereen heeft dromen en we streven er allemaal naar om deze doelbestemming te bereiken.
Onze droom zal ook niet zomaar uitkomen, als we al over genoeg financiële middelen bezitten kunnen we onze creditkaart gebruiken om vele dingen daarmee te betalen of een lening bij de bank.
Maar helaas is dat ook gelimiteerd en zijn of hebben wij ook wensen die daaraan te boven gaan en dan is hard werken de enige optie om daaraan te voldoen om het te kunnen verkrijgen.
Er zijn talloze dingen die we willen om het te verkrijgen in ons leven maar voor iedereen is er een maximum en dan houd het op.
De enige mogelijke manier dan is om hard te werken voor het, hoewel we ook moeten gaan door vele uitdagingen om hetgeen te bereiken waar ons hart tevreden mee is.
Houd altijd in onze gedachten dat de moeilijke weg ons altijd kan leiden tot onze droom bestemming, dit gaat meestal zo om ons te motiveren en te testen.
Of dat we wel serieus zijn zowel stimulering en doorzettingsvermogen hebben om ons doel te bereiken.
Het leven is eigenlijk één grote test om steeds maar weer onze grenzen te verleggen naar een beter bestaan met een goede innerlijke rust.
Onze lotsbestemming zal ons eerst door vele bestemmingen laten reizen waardoor onze wensen steeds veranderen met anderen reisdoelen en voornemens.
Objectief zijn we steeds weer bezig met een ander oogmerk en de intentie voor verbeteringen om ons levensreisdoel meer betekenis te laten hebben.
Om dit allemaal goed te laten functioneren moeten we het goed uitvoeren met als doelstelling perfectie en daardoor komen we veel problemen met tegenslagen tegen.
Maar laat ons daarvan niet weerhouden en ga voor ons oogmerk uit onze gedachten en investeer met ambitie onze laatste krachten om dat te bereiken.
Alleen door onze inzet kunnen we bereiken waar we van dromen het is een uitdaging voor onszelf, omdat te kunnen bemachtigen wat onmogelijk lijkt.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/iets-waardevols-zal-moeten-doorstaan-​​met-grote-uitdagingen-en-eindeloze-inspanning-om-dit-te-bereiken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Iets Waardevols zal Moeten Doorstaan ​​met Grote Uitdagingen en Eindeloze Inspanning om dit te Bereiken

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen