Ijverig zijn kan Deficiëntie Overwinnen, dus Laat de Luiheid niet de Oneindigheid Worden

 

Harde werkers en de volhouders op perfectie zijn altijd in het voordeel en op de lange duur helemaal, want dat is iets wat snel verspreid word.
Hard werken kan vaak een gebrek aan intelligentie goed maken en zo kunnen we vertrouwen in onszelf opbouwen als er resultaten uit voortvloeien.
Niemand is perfect en iedereen heeft tekortkomingen, we kunnen nou eenmaal niet overal verstand van hebben of onze emoties en trots verbergen.
We zijn nooit te oud om te leren en moeten daar ook in geloven iedereen kan veranderen of aanpassingen ondergaan om onszelf te verbeteren.
Als we zelf onze zwakke punten kunnen ontdekken en het ook toegeven kunnen we daar moeite voor doen om het te veranderen, ervaringen is leren.
Eenieder heeft zijn plus en minpunten en als we die willen toegeven en erkennen dan  zijn we al een stap verder en is er de mogelijkheid om daar iets aan te doen.
Het enige wat we nodig hebben is actie ondernemen en niet laks zijn en denken het is allemaal wel goed zo, want dan zal er nooit geen assimilatie tot stand worden gebracht.
Wanneer wijzelf weten dat we minpunten hebben waar anderen zich aan ergeren of er daardoor geen vooruitgang komt in onze toekomst, is het erg absurd om daar niet aan te werken.
Om daar iets aan te doen zou juist een prioriteit moeten zijn en bij verzuim daarvan is er iets mis met ons om daar onnadenkend mee om te gaan.
Die tekortkoming onderscheiden geeft aan dat wij wel degelijk intelligent zijn en alle capaciteiten bezitten om daar een verandering in aan te brengen met een welvarendheid als vooruitzicht.
Laat luiheid of te gemakkelijk denken ons niet naar de oneindigheid drijven, maar laat ijverig zijn de deficiëntie overwinnen op weg voor een overtroevende toekomst.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/ijverig-zijn-kan-deficientie-overwinnen-dus-laat-de-luiheid-niet-de-oneindigheid-worden.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Ijverig zijn kan Deficiëntie Overwinnen, dus Laat de Luiheid niet de Oneindigheid Worden

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen