Indien men Probeert om Anderen te Misleiden zal het Alleen maar Eindigen in Zelfbedrog.

 

Het is een rare tijd de laatste jaren alles veranderd zo snel en helaas niet in ons voordeel, de natuur verdwijnt voor commerciële belangen de karakters van mensen verharden door financiële hebzucht.
Waar is de vriendschappelijke sociale omgang gebleven met als uitgangspunt het opbouwen van een vriendschap en waar voordelen behalen onbelangrijk zijn.
Het lijkt nu wel of we niet meer leven in de werkelijke wereld maar in een film spelen met een acteurs rol om aan elkaar te laten zien hoe intelligent we zijn en anderen om de tuin kunnen leiden.
“of is dit de werkelijke mening van het leven?”
Iedereen begrijpt dat geld een belangrijk middel is voor ons bestaan, maar moeten we onze trots en gevoelens verliezen om dat te bemachtigen?
Men moet emotieloos zijn en geen hart gevoelens bezitten om anderen kwaad te willen doen, het is een gemoedsaandoening en ontroering die anderen behoorlijk in hun gevoel treft.
Eerst moet men het vertrouwen en begrip van anderen winnen om hun daarna te gebruiken door hun te misleiden voor eigen voordelen en belangen.
Hoe laag bij de grond moeten zulke personen zijn om zo’n levensstandaard te kunnen hanteren en toe te passen voor hunzelf om zo winsten te behalen door anderen te benadelen.
Gevoelloos en zonder enige gewetenswroeging delen zulke personen hun levensweg in, opzoek naar slachtoffers om hun slag te slaan.
Niet denkend aan de toekomst om in vrede en met een schone lei verder te leven, maar er bewust voor kiezen om een ander te uitbuiten en alleen daarom vriendelijk zijn.
Dit soort gegadigden en inwoners op dezelfde aardbodem als ons verdienen geen vriendschap die ze alleen maar willen misbruiken en vergeten dat ze alleen maar hunzelf voor de gek houden.
Het is zelfbedrog als men anderen wil misleiden en gebruiken, want de aarde is niet voor niets rond en alles zal op een gegeven moment weer terugkeren naar hen met daarbij ook nog eens ongekende psychische problemen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/indien-men-probeert-om-anderen-te-misleiden-zal-het-alleen-maar-eindigen-in-zelfbedrog.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Indien men Probeert om Anderen te Misleiden zal het Alleen maar Eindigen in Zelfbedrog

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen