Inspanning in Combinatie met Iets te Bepalen is de Beste Formule om Ons Doel te Bereiken

 

Op school zijn we bezig om ons te ontwikkelen met fantasieën over de toekomst en spelenderwijs komen we op een punt dat we het weten en moeten besluiten nemen.
Maar we zijn jong en zoals we nu weten kan er ook na onze besluiten nog van alles veranderen maar om dat besluit te nemen is moed en zelfverzekerdheid nodig.
Een wijs persoon is ook een gewoon mens alleen één met buitengewone vastberadenheid en een richtpunt om op te focussen.
Het ingegeven ogenblik weten we het volledig en hebben direct bepaald om iets te doen, we zullen daarna altijd 100% inzet geven, zodat niemand ons gemakkelijk meer kan stoppen.
Onvermurwbaar is het in onze gedachten en gaan we het ten uitvoer brengen met een doordacht plan waar we niet meer vanaf gaan wijken.
Enthousiasme en krachtsinspanningen geven ons de moed om het doorzettingsvermogen dat wij hebben maximaal te gebruiken.
Zo bepalen wij wat we willen en bereiden alles voor om tegenwerking te vermijden zodat er met goede ambities kan worden door gewerkt.
Wat nodig is om ons doel te verwezenlijken en we niet zullen afwijken van ons opgezette plan en dit zo gestructureerd kunnen voortzetten.
Volgens een uitgestippeld plan werken in combinatie met de uitgedokterde formule zal dit onze inspanningen uiteindelijk belonen bij ons bereikte doelwit.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/inspanning-in-combinatie-met-iets-te-bepalen-is-de-beste-formule-om-ons-doel-te-bereiken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Inspanning in Combinatie met Iets te Bepalen is de Beste Formule om Ons Doel te Bereiken

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen