Inzet en Toewijding Brengen ons een Stap Dichter bij Succes

 

Onze plannen en ideeën hoeven nooit de beste of de grootste te zijn dat is absoluut niet nodig om tevreden en succesvol het te beëindigingen.
Wanneer wijzelf er volkomen bevredigt mee zijn wat willen we dan nog meer, het doel is om het te laten slagen en als dat bereikt is geeft dat alle voldoening aan ons.
Natuurlijk gaat dat niet zomaar, we zullen er energie en moeite in moeten steken om het zover te kunnen laten komen wat niet altijd vanzelf of comfortabel zal gaan.
Maar door veerkrachtigheid te tonen en flexibel alle nodige factoren uit te voeren zal alles compleet zijn totaliteit bereiken met een wel geslaagd resultaat.
Ons enthousiasme, verknochtheid en loyaliteit aan onze plannen en ideeën geeft ons alle mogelijkheden om met volle vurigheid en inspanning eraan te werken.
Om dichter bij ieder succes te willen staan zullen we inzet moeten tonen met honderd procent onaangetaste toewijding vanuit ons hart.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/inzet-en-toewijding-brengen-ons-een-stap-dichter-bij-succes.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Inzet en Toewijding Brengen ons een Stap Dichter bij Succes

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen