Kansen zijn Grenzeloos, dus Verlies Nooit de Hoop, bij het Achtervolgen van uw Droom

 

Er is niets zo veranderlijk als ons eigen leven, in onze jeugd wouden we bijvoorbeeld: bij het ziekenhuis werken in het verplegers team en zijn nu dokter met een eigenpraktijk aan huis.
En zo zijn er nog wel 100 of meer voorbeelden te noemen, maar voor iedere te betreden functie moeten wijzelf de mogelijkheden en kansen creëren.
Helaas hebben we niet allemaal hetzelfde startpunt met mogelijkheden maar er is wel een kans om deze in het leven te roepen door invloed erop uit te oefenen.
We moeten daarvoor wel bereid zijn om tot het uiterste te gaan om het te willen bereiken en alle betrekkende informatie en praktische uitvoeringen te leren.
Waar een wil is, daar is een weg, dus het kan langer duren dan normaal voor sommige personen of sneller maar als we vanuit ons hart iets willen bereiken dan hebben we de kans.
Met de juiste aanknopingspunten en contacten kunnen we ver komen om onze droom waar te maken en zullen bevorderingen ons meer stimuleren op weg naar het doel.
Altijd beseffen dat Keulen en Aken niet op één dag gebouwd zijn en dat er meerdere wegen naar Rome leiden, dus als wij geduld en tijd hebben zal bijna niets onmogelijk zijn.
Realisatie en goed overwegen van de waarschijnlijkheid of er toekomstperspectieven in onze droom zitten zal ons doen beseffen om ermee door te gaan of dat het onmogelijk is.
Tijd verliezen om een raket naar de maan in onze achtertuin te willen bouwen, omdat we dat gedroomd hebben is natuurlijk iets wat alleen voorkomt in een tekenfilm en onhandelbaar en niet uitvoerbaar.
Maar verlies nooit de hoop als iets denkbaar is te lukken, want de kansen in het leven zijn grenzeloos bij het achtervolgen van onze dromen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/kansen-zijn-grenzeloos-dus-verlies-nooit-de-hoop-bij-het-achtervolgen-van-uw-droom.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Kansen zijn Grenzeloos, dus Verlies Nooit de Hoop, bij het Achtervolgen van uw Droom

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen