Kennis is Noodzakelijk als Stroombron Overal te Gebruiken

 

Als we geen geld hebben maar wel veel vakkundigheid over bepaalde onderwerpen kunnen we altijd ergens werken dus ook zonder problemen geld verdienen.
Hoe jonger we beginnen met leren des te meer kansen we hebben om zoveel mogelijk leerstof in onze hersens op te slaan.
Het leerproces is niet altijd gemakkelijk en zal soms met tegenzin moeten gebeuren maar het is één van de verstandigste dingen in onze levensloop.
Onze bekwaamheid amenderen is zeer belangrijk zodat we meer dingen begrijpen en genoeg gespreksstof hebben om over alles mee te praten in een communicatie.
Onszelf perfectioneren geeft meer mogelijkheden in de maatschappij en zal onze status doen vermeerderen met eenvoudigere toekenningen door de kennis.
In deze multiculturele wereld is het ook belangrijk om meerdere talen te spreken om zo op internationaal vlak ook een kans te kunnen hebben om zich te handhaven.
Kennisgeving van wat wij allemaal kunnen tegenover anderen zal het leven een stuk gemakkelijker maken als wij veel te vertellen hebben.
Degenen zonder de juiste kennis over een gerelateerd veld, kan zichzelf niet beschouwen als houder van de bevoegdheid als meestervakmanschap over dat onderwerp.
Het is beter om ons enthousiasme te besteden om verbeteringen aan te brengen op het verwerven van kennis, want dat zijn onbetaalbare dingen die we ooit in ons leven nodig hebben en niet zomaar zijn te verkrijgen.
Noodzakelijke kennis in het leven is onze stroombron van energie die we overal in de Global kunnen gebruiken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/kennis-is-noodzakelijk-als-stroombron-overal-te-gebruiken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Kennis is Noodzakelijk als Stroombron Overal te Gebruiken

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen