Krijg geen Arrogantie door Success

 

Het leven is een rijkdom als wij gezond blijven en onszelf kunnen zijn.
Onszelf geen andere gewoontes of anders te moeten gedragen dan dat wij zijn.
Dat wij geen rol moeten spelen in ons eigen leven doordat wij daartoe gedwongen worden door de omgeving waar wij ons in bewegen.
De werk gelegenheid die dit van ons verlangt om de klanten zo te woord te staan of op deze manier bedrijfs services te moeten aanbieden.
Daardoor wel een hoger inkomen kunnen verdienen en ons meer kunnen veroorloven en de mogelijkheden hebben om te sparen.
Dan door de ervaringen en omgang met de klanten een kans hebben om zelf iets te kunnen ondernemen wat dan ook eerder zal slagen, omdat we weten hoe we onze rol moeten spelen.
Door het verdiende en gespaarde geld is het met de kennis die we hebben opgedaan mogelijk om ons dat te realiseren een eigen zaak te beginnen en zo ook waarschijnlijk met een succes.
Het word hard werken met kwaliteit en resultaten waarop  het succes zal volgen.
Wanneer er succes is in het leven dan is daar altijd geld aan verbonden dat is een feit.
Als mensen zich meer kunnen veroorloven dan anderen en alles door geld gemakkelijk kunnen kopen dan krijgen ze een bepaalde arrogantie.
Deze arrogantie verbetert de omgang met anderen niet en verslechtert hun karakter en gevoelens bij anderen tegenover hen.
Blijf in alle omstandigheden Uzelf en wees verstandig en niet arrogant want het succes kan maar tijdelijk zijn, en hoe gedraagt U zich dan?

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/krijg-geen-arrogantie-door-success.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  Krijg geen Arrogantie door Success

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen