We kunnen Allemaal een Winnaar zijn als we Leren Verlies te Accepteren..

 

In leven is het niet altijd geslaagde verbeteringen of overwinningen het zal altijd zo zijn als de grafiek van de aandelen markt.
Te hopen op meerdere overwinningen dan tegenslagen en dat kunnen we niet altijd voorspellen maar wel zelf inschatten.
Een goede inschatting of berekening kan dat verschil bepalen maar er is niets zeker in het leven, ook bij kansen berekeningen kan het anders uitpakken.
Dus als we alleen maar bereid zijn om te winnen is het ook mogelijk om te verliezen, want waar geen verliezen zijn kunnen ook geen winsten gemaakt worden.
Alleen diegenen die ook bereid zijn om risico’s te nemen voor verlies, hebben als ze met verstand bij hun positieven blijven een eerdere kans om winsten te maken.
Een investering vandaag de dag zowel fysiek als vermogend brengt risico’s met zich mee door de veranderingen in de mensheid en zakenwereld.
Verliezen zullen de lessen zijn om winsten te kunnen veroorloven, aanvaard het om zo onze strategie of fouten te verbeteren.
Accepteer de kans om te verliezen en vergroot zo de kansen om winsten te maken door onze cirkel te vergroten met mogelijkheden.
Winnen of verliezen is een deel van het leven, niemand kan een blijvende winnaar zijn.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/we-kunnen-allemaal-een-winnaar-zijn-als-we-leren-verlies-te-accepteren.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - We kunnen Allemaal een Winnaar zijn als we Leren Verlies te Accepteren

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen