Laat Angst nooit een Optie zijn, want het zal Alleen maar onze Vooruitgang in het Leven Belemmeren

 

Angst we hebben er allemaal mee te maken, want er is niemand op deze aarde die nog nooit ongerust is geweest.
Voorzichtigheid is voor een ieder de beste optie en zal door onderzoeken en voorbereidingen de angst weg kunnen nemen door een risico vermindering.
Onze angst overwinnen is een moeilijke opgave doordat we dit niet met alleen maar onze gedachten kunnen veroorloven maar er actie moet worden ondernomen.
De actie die nodig is om de angst te overwinnen met een positief resultaat voor de overtuiging dat het best wel mee viel.
Terughoudendheid is de uitkomst als we ergens beangstigend voor zijn, dus het is of dat we tegen een muur aan lopen en daardoor worden tegengehouden voor progressie in het leven.
Een nieuwe gebeurtenis zal er niet plaatsvinden als wij het niet durven uit te voeren door angst en daardoor een ervaring mislopen die ons levenspad kan vergroten.
We zijn besluiteloos en twijfelachtig, want willen het wel maar de angstgevoelens en nervositeit hebben de overhand en stoppen ons om daden te verwezenlijken.
Waardoor we een welvarende ondervinding niet kunnen waarmaken en het een “doorn in het oog word” want iedere nieuwe ervaring is een verlengstuk van ons leven.
Angst geeft bangigheid, zenuwen en radeloosheid wat een grote belemmering in de vooruitgang van onze verdere levensbaan met zich mee zal brengen, dus probeer angst altijd te overwinnen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/laat-angst-nooit-een-optie-zijn-want-het-zal-alleen-maar-onze-vooruitgang-in-het-leven-belemmeren.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Laat Angst nooit een Optie zijn, want het zal Alleen maar onze Vooruitgang in het Leven Belemmeren

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen