Laat Angst ons Nooit Tegenhouden om door te Gaan met het Prachtige Levens Avontuur

 

We kunnen Groot, sterk en overheersend zijn maar we hebben allemaal de angst in ons, het kan door voorzichtigheid, onzekerheid of ongerustheid zijn maar het is er.
Het is gewoon een deel van ons lichaam en geheel natuurlijk, door overweldiging kunnen we het ook al krijgen, want niemand wil falen dus faalangst is ook een symptoom en voorbeeld.
Het zijn gewoon herkenningstekens die iedereen gewoon heeft en ons kunnen belemmeren om verder te gaan met iets wat ons fascineert.
En zekerheden in het leven zijn zeldzaam dus onze levensweg is eigenlijk één groot avontuur  waar we steeds maar weer hopen dat het goed en beter gaat.
We bereiden ons wel steeds voor om de beste resultaten te verkrijgen door eerst overal goed naar te informeren en de kansen te vergroten maar dat is nog steeds geen zekerheid.
Dus in ons doen en laten creëren we een bepaalde levensstijl die onze levenswijze in een avontuurlijke levensloopbaan laat belanden, want voor minder zijn we niet meer ingesteld.
En als we vooruit willen en het allemaal willen vermeerderen en uitbreiden zullen we verder moeten gaan als avonturier om erin te slagen.
Doordat vermeerderingen spanningen met zich meebrengen door meerdere dingen te moeten organiseren en begeleiden kunnen er angsten optreden als er iets tekortschiet.
Dat is een levensbeschrijving die ieder mensenleven heeft maar wij hebben ook allemaal de levensdrang om te presteren dus laten we ons niet stoppen en stappen we in het avontuur.
Het is een hele belevenis om te trachten iets voor elkaar te krijgen waar we geheel geen ervaring mee hebben en zodoende alle kennis kunnen vergaren die daarvoor nodig is.
Dit kan angsten veroorzaken in alle opzichten maar dat is niet iets wat een groot dilemma moet zijn, want het avontuur is al gestart en moet ons niet tegenhouden om het prachtige eindresultaat zo te vervaardigen en aanschouwen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/laat-angst-ons-nooit-tegenhouden-om-door-te-gaan-met-het-prachtige-levens-avontuur.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Laat Angst ons Nooit Tegenhouden om door te Gaan met het Prachtige Levens Avontuur

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen