Laat de Pijn ons Nooit Verblinden met het Zoeken naar Geluk

 

Het Kan Soms raar lopen in ons leven, we zijn op een gegeven ogenblik gelukkig daarmee totaal tevreden en het is bijna onmogelijk dat er iets verkeerds kan gaan door ons geweldige gevoel over het leven.
Iedere dag staan we erg positief op en vervullen onze dagelijkse taken met plezier en gaan s’avonds voldaan weer slapen in diepe rust.
Totdat we de desillusie hebben dat we het verkeerde in het  leven ontmoeten waar ons hart sneller door gaat slaan en vanaf de eerste minuut erg blij mee waren maar het achteraf een hel blijkt te zijn.
Deze ontmoeting heeft ons nu al het plezier in het leven ontnomen en pijn in het hart achter gelaten waar wij nu veel psychische problemen door ondergaan.
Wij zijn daar door geheel gefrustreerd als of we door de bliksem zijn getroffen in onze Gedachten en het zich maar blijft herhalen door onze overgebleven gevoelens die het niet kunnen vergeten.
Doordat dit is voorgekomen bij ons gaan we alles vergelijken en word iets bevooroordeeld voordat we genoeg informatie hebben verkregen.
Dit geeft ons de verkeerde indruk van het leven door de pijn die wij lijden en zo beginnen alles over één kam te scheren door onze pijnlijke ervaring.
Maar dat is verkeerd en onvolwassen,  omdat alles en iedereen anders en uniek is zo dat collationeren onverstandig is om nieuw geluk te vinden.
Pijn en jaloezie kan hartverscheurend zijn en realiseer dat we niet het recht hebben om anderen of materiële dingen te authentifceren.
Dat zou ons kunnen verblinden en misleiden op weg naar het zoeken van nieuw geluk.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/laat-de-pijn-ons-nooit-verblinden-met-het-zoeken-naar-geluk.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Laat de Pijn ons Nooit Verblinden met het Zoeken naar Geluk

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen