Laat Nooit de Pijn ons Verslaan, want er is Altijd een Vreugde in elk Verdriet

 

We maken het allemaal mee op onze levensweg en het is niet prettig om pijn en verdriet te hebben maar het hoort in het leven waar emoties bij betrokken zijn.
Iedereen is een winnaar op zijn eigen manier en denkwijze, maar daarbij zijn wij ook allemaal verliezers, want altijd een winnaar of verliezer zijn is niet mogelijk.
Hoe gaan we daarmee om is het allerbelangrijkste accepteren wij het of willen we ervan winnen wat een onmogelijke opgaven is.
Gevoelens en emoties moeten vanuit meerdere kanten komen om oplossingen te kunnen veroorloven.
Daar waar verdriet is zijn soms geen oplossingen of overeenkomsten te verkrijgen door de situatie die het onuitvoerbaar maakt voor een ontbinding ervan.
Als de gevoelens of acties door welke reden dan ook van een andere kant stoppen is er geen enkele oplossing meer mogelijk en blijven we met pijn en verdriet achter.
Dit is iets dat we goed moeten overwegen voor onszelf, zijn we kansloos of mogelijke kansen.
Nederlaag in pijn is niet verbitterd voor ons, alleen moeten we het doorslikken om daarna weer positief verder te kunnen gaan in het leven als we kansloos zijn.
Als we worden geconfronteerd met slechte gebeurtenissen zullen we moeten strijden in het leven met een positieve houding, dan kunnen we simpel gezegd al het verdriet makkelijker van ons af zetten.
Het is en blijft altijd een moeilijke opgaven maar we moeten de emoties onder controle houden en nuchter gaan nadenken over de situatie en mogelijkheden die we hebben.
Na regen komt zonneschijn is dan het beste om over na te denken om onszelf moed in te spreken en daardoor de vreugde zien te hervatten in deze omstandigheden.
In ieder verdriet is er vreugde te bemerken door de verandering en levensles in ons leven, dus laat de pijn ons nooit verslaan maar realiseer goed welke kansen wij hebben en reageer daar positief op.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen  

http://gedichten.easybranches.com/laat-nooit-de-pijn-ons-verslaan-want-er-is-altijd-een-vreugde-in-elk-verdriet.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Laat Nooit de Pijn ons Verslaan, want er is Altijd een Vreugde in elk Verdriet

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen