Laat Nooit onze Angst voorkomen Iets te Doen Terwijl we Weten dat we gelijk hebben

 

Als wij al een welvarend leven hebben en alles verloopt goed.
Dan willen wij dat graag zo houden en willen niet in de problemen komen.
Doen alles eerlijk en komen gemaakte afspraken altijd na.
Proberen altijd moeilijke situaties uit de weg te gaan of een  goede afspraak te maken die voor beiden goed is.
Iedere keer doen wij er alles aan om iedereen tevreden te houden en “water bij de wijn te doen” maar er zijn ook grenzen tussen landen.
Dus moeten we zelf ook een grens trekken tot hoe ver we gaan en dat het fair blijft en niet steeds de verliezende partij moeten zijn.
Daar kunnen we geen genoegen mee nemen en zal ons geen vreugde geven als anderen hun woorden niet nakomen in het nadeel van ons.
Daarom mogen wij nooit bang zijn en ons zorgen maken om stappen te ondernemen voor de gevolgen terwijl wij weten dat we gelijk hebben en onze principes  ons aanzetten om het gelijk aan te vechten.
Zo zal het rechtssysteem afrekenen met de handelingen van dit soort volwassenen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/laat-nooit-onze-angst-voorkomen-iets-te-doen-terwijl-we-weten-dat-we-gelijk-hebben.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Laat Nooit onze Angst voorkomen Iets te Doen Terwijl we Weten dat we gelijk hebben

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen