Lachen met een Goed en Plezierig Gevoel

 

Het leven is een emotionele bodemloze put waar we iedere keer weer uit weten te klimmen door de goede momenten die we meemaken in het leven.
De positieve gedachten die we op zulke ogenblikken hebben geeft ons weer nieuwe kracht om alles vanaf de zonnige kant te bezien.
Maar er zijn gelegenheden dat we ongelukkig en verdrietig zijn willen eerder huilen dan lachen doordat we iets gezien, gehoord of meegemaakt hebben.
Iedereen heeft deze emotionele gebeurtenissen in zijn prive leven of als ze erg medelevend zijn met anderen en gevoelige informatie toegespeeld krijgen.
Het belangrijkste op zulke momenten is om overal de positiviteit van in te zien hoe moeilijk dat ook is om zo ons eigen te bewapenen tegen eventuele emotionele pijn.
Dat is zeer problematisch door de gevoelens en emoties maar probeer daar de controle over te houden en wees sterk.
Ons eigen in bedwang kunnen houden is een heel voornaam iets, beheerst antwoorden of iets doen geeft ons meer zelfverzekerdheid en eerder een oplossing.
Als we positiever tegen dingen aankijken zijn we meer beheerst en vrolijker waardoor wij door ervaringen te weten zijn gekomen dat er voor alles een oplossing is in een bepaald tijdsbestek waarin de emotionele pijn kan verzachten.
Iedere belevenis is natuurlijk anders en heeft andere zorg nodig maar ons leven stop niet dus het is beter om goedgezind verder te gaan en in gedachte wetende dat er betere tijden komen.
Waardoor ons humeur zal geloven in een veelbelovender toekomst en er een oppeppende gedachte kan ontstaan die ons opbeurt om vrolijk te zijn.
Daarmee kan er misschien een glimlach ontstaan die een gedeelte van het verdriet kan wegnemen en we ons beter voelen.
Lachen van plezier zal op zulke momenten mogelijkerwijs niet gaan maar een beter gevoel kan er wel ontstaan als we kracht en moed hebben om de realiteit te overzien van de situatie

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/lachen-met-een-goed-en-plezierig-gevoel.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Lachen met een Goed en Plezierig Gevoel

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen