Langzaam Groeien is Beter dan Stilstaan

 

Iedere dag zijn we bezig om onze positie in de wereld te verbeteren voor een beter leven.
En soms lijkt het wel of er geen vooruitgang in zit en daar zijn we dan niet tevreden over, maar er zijn miljoenen personen op de aarde die dagelijks een vermindering zien in hun vermogen.
Dus als wij op hetzelfde niveau blijven of een lichtelijke groei zien moeten we al heel dankbaar zijn voor onze goede inzet in deze moeilijke economische tijden.
We kunnen niet meer dan met ons hart bezig zijn op een vriendelijke manier en zo onze beste inzet tonen.
Iedere verbetering die we kunnen aanbrengen in onze levensloop of karakter is een kans om de vooruitgang te stimuleren.
Kennis uitbreiden door te leren en praktische ervaringen geven ons de kans om eerder iets te begrijpen waardoor wij niet stilstaan in de tijd.
Dingen veranderen nu eenmaal en worden steeds moderner dus is het erg belangrijk om daarmee op de hoogte gehouden te worden en er mee bezig te zijn.
Deze extra kennis zal ook een bijdrage leveren aan de groei van onze intelligentie wat een grote invloed en excellente verbetering zal hebben op ons dagelijkse leven.
Probeer er alles aan te doen als we voor een bepaalde richting in ons leven hebben gekozen om daar zoveel mogelijk over te weten te komen, want kennis is macht.
Dat zal zeer zeker helpen in onze ontwikkelingsfase en zal een grotere invloed hebben op de groei, want langzaam groeien is beter dan stilstaan.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/langzaam-groeien-beter-dan-stilstaan.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Langzaam Groeien is Beter dan Stilstaan

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen