Langzaam Vorderen in het Leven is Beter dan Nooit Iets te Proberen

 

Velen hebben geen fortuin in het Leven en zijn ook niet snel tevreden als ze kleine bedragen kunnen verdienen.
De meesten azen op het grote geld maar dat is vaak een droom die voor bijna niemand uitkomt en altijd onzeker blijft met onhaalbare hoop en denkbeeldige optimisme voor de meesten onderons.
Maar dat is niet het goede uitgangspunt als we niet rijk zijn en iets willen bereiken, want het is juist beter om iedere kans te benutten om wat te verdienen.
Zo kunnen we iets langzaam maar zeker opbouwen, want 0+1=1 en met niks doen is 0+0=0 dus wie wijs is gaat ervoor en maakt ieder inkomen ten gelde.
Zo is het mogelijk om een kapitaal op te bouwen beetje bij beetje en van daaruit proberen progressie te maken door de kansen te vergroten.
Eerst moeten we werken om geld te verdienen daarna kunnen we het kapitaal laten functioneren om arbeid te laten verrichten of om zaken te doen.
Zo kunnen we ons vermogen vermeerderen als er winstgevende resultaten worden gegenereerd door onze opgebouwde gelden.
Vergeet nooit dat ieder bedrag dat wij geld uitgeven komt vanuit ons budget en is een dubbel verlies, want wanneer dit bedrag extra word verdient en wij het dan uitgeven word ons bestedingspakket niet aangetast en dat is een winst.
Geld uitgeven 0-1= -1of ontvangen 0+1=1 dus we kunnen het dubbel rekenen, uitgaven hebben of extra inkomsten genereren.
Houd de besparingen in de bank of laat geld verdwijnt uit onze bankrekening, dat is een dubbele waarneming in ons vermogen.
Geld uitgeven wat we niet hebben of het besteden nadat we het extra verdient hebben is dat grote verschil voor de structuur naar een verbetert vermogensopbouw.
Dus vermogensgericht is het altijd beter om iets te proberen om langzaam onze vermogensgrens te bevorderen, dus probeer het beter te doen dan van te voren.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/langzaam-vorderen-in-het-leven-is-beter-dan-nooit-iets-te-proberen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Langzaam Vorderen in het Leven is Beter dan Nooit Iets te Proberen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen