Laten we de Maan niet uit het Oog Verliezen, Terwijl we de Sterren Tellen

 

Soms zijn wij zo druk bezig in ons leven met van alles (niet belangrijkste) dat we de kern en kampioen (aller belangrijkste) vergeten genoeg aandacht te geven.
De maan zal nooit verdwijnen terwijl wij de meerdere sterren tellen en toch is de maan het belangrijkste voor ons bestaan.
Zo is het ook met diegenen waar wij zielsveel van houden en wederzijds, want daar kunnen we altijd als we steun nodig hebben op rekenen.
Vanuit hun hart zullen ze er altijd voor ons zijn in het dagelijkse leven of als wij problemen hebben.
Daarom is het zeer belangrijk om hun altijd te betrekken in ons leven als een middelpunt tussen de sterren zoals de maan.
Aandacht krijgen van anderen of het aan hun geven is een bevoordeelde positie en kan goede gevoelens geven maar laat de belangrijkste personen in ons leven daar niet onder lijden.
Het kan een verkeerd beeld geven waardoor er jaloezie of aandacht tekortkomingen kunnen ontstaan en dat brengt narigheid met zich mee.
Daardoor kunnen er meningsverschillen uitvoord vloeien die een onaangename situatie veroorzaken met gemengde gevoelens.
Dat zou onze gehele levensstandaard een andere wending geven waardoor alles uit balans geraakt en we ons niet meer op het gemak voelen.
Terwijl als er goed over nagedacht was en ons eigen verplaatsen in de andere persoon zijn gedachten zouden we daar absoluut rekening mee gehouden hebben.
Want wij zelf hadden het waarschijnlijk ook niet geaccepteerd en zo hadden we alles kunnen voorkomen met rust.
Maar gedane zaken nemen geen keer, laat het dan maar een goede les zijn voor de volgende keer

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/laten-de-maan-niet-uit-het-oog-verliezen-terwijl-de-sterren-tellen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Laten we de Maan niet uit het Oog Verliezen, Terwijl we de Sterren Tellen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen