Laten we een Helpende Hand Verlenen als Andere Ons Nodig Hebben

 

Het leven is op vele gebieden oneerlijk verdeeld maar op dit punt zijn we allemaal gelijk en is er geen onderscheid.
Iedereen heeft hulp nodig voordat we in staat zijn om zelfstandig iets te ondernemen en zelfs dan kunnen we het niet alleen.
Maar er zijn helaas personen die altijd afhankelijk zijn van de hulp van een ander door lichamelijke gebreken of tekortkomingen.
Zijn altijd aangewezen op de hulp die anderen hun bieden, zonder dat is hun leven een ramp en niet vol te houden.
Zijn in een noodsituatie beland vaak ongevraagd maar moeten leren daarmee om te gaan.
Iedereen heeft zo zijn eigen problemen sommigen fysiek anderen materialistisch maar het is een gehele opgave als we in nood komen om ons daaruit te redden.
Vaak door zo’n tegenslag komen we ook nog mentaal en psychisch in de problemen waardoor het nog moeilijker is om oplossingen te vinden.
Als wij dan een helpende hand kunnen zijn en een goede daad verrichten door iemand uit de nood te helpen geeft dat ons een vredelievend gevoel waar we trots op kunnen zijn.
Helaas zijn er ook personen die daar misbruik van maken maar dat moet ons er niet van weerhouden om onze goede wil en hart te tonen om anderen te helpen uit een noodsituatie.
Goedheid zal altijd beloond worden en kwaadaardigheid bestraft dus wie een helpende hand verleent zal ook in vrede leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/laten-een-helpende-hand-verlenen-als-andere-ons-nodig-hebben.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Laten we een Helpende Hand Verlenen als Andere Ons Nodig Hebben

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen