Laten wijzelf de architect zijn van ons eigen leven

Laten wijzelf de architect zijn van ons eigen leven

 

Laten wijzelf de architect zijn van ons eigen leven.

 

Een architect is een wonderbaarlijke en zeer interessant beroep, krijgt een plattegrond met de maten en plattegrond voor architectuur van het land met de wensen van de opdrachtgever.
Vul het dan allemaal maar in met een precisie van millimeters en verschillende verdiepingen of ingedeelde oppervlaktes.
Zo is het ook met ons leven, we hebben een bepaalde levensstijl aangepast aan het fortuin of inkomen wat we hebben en als we daar van afwijken komen er problemen.
En “wie niet waagt, wie niet wint” klopt zeer zeker maar als we teveel wagen kunnen we ook niet meer winnen.
Maar daarna krijgen we meestal geen tweede kans om iets opnieuw te proberen.
Een overschrijding van ons budget zal alle verdere kansen ontnemen als het verkeerd gaat en zijn we alles wat we al hadden of was opgebouwd misschien kwijt.
Daarom is een goede analyse erg verstandig en als we dat in handen geven van een ander.
Kan er een mogelijkheid ontstaan doordat het geen eigen financiën zijn dat het verkeerd gaat door roekeloosheid of prestatiedrang door dingen te forceren.
Vertrouwen is goed controle is beter dus de eindbeslissing word aangeraden om altijd zelf te doen of in overleg.
Hard werken is de ouder van ons succes, ons leven moet niet te veel afhankelijk van anderen zijn.
Daardoor kunnen we het toezicht op het geheel verliezen en als dat gebeurd is het al te laat en kunnen we onze verantwoordelijkheid niet meer garanderen en dat is een verlies.
Alles wat er verkeerd gaat door anderen in ons leven, omdat wij ze vertrouwden en onze verantwoordelijkheden aan hun hebben overgedragen blijven wij nog steeds de eind verantwoordelijke van hun beslissingen.
Dus de beslissingen die werden genomen worden niet verweten aan anderen maar aan de persoon die daar de eindverantwoording voor heeft.
Wees verstandig en blijf altijd de architect van ons fortuin en leven (toekomst).

 

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru

 

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen