Leef altijd met Ambitie, want Zodra het Kwijt is zijn we Blind en Verliezen de Richting in het Leven

 

Wat zullen wij gelukkig zijn als de gelegenheid er is dat alle geïnteresseerde bezigheden en ons hart aangeeft daar tevreden mee te zijn nademaal ook nog eens de mogelijkheden ter beschikking hebben om het te doen er is bijna niets mooiers als dat in het leven.
Praktisch iedereen heeft wel eens van die momenten dat we totaal nergens meer zin in hebben en graag alleen willen zijn om tot rust te komen, maar na een tijdje zijn we weer blij als wij niet meer alleen zijn.
De batterij is weer opgeladen, we zijn enthousiast en genieten van alle gebeurtenissen om ons heen, kunnen leren van anderen hun bezigheden en gedragingen.
Wat ons nieuwe inspiratie voor ideeën geeft waaruit we kersverse energie opladen voor ons lichaam die iedereen goed kan gebruiken.
Waardoor aspiraties aangemoedigd worden door overmatige energie die de mogelijkheden geven om glashelder te kunnen nadenken.
Een koe zal nooit een haas kunnen vangen dus met die finaliteit hoeven we geen tijd te verliezen en kunnen onze doelstelling wel ergens anders op richten.
De aandrift met een doelwit naar hetgeen wat ons interesseert zal dan alle inspiratie geven waar over we moeten beschikken om de eerzucht te verhogen en het te laten slagen.
Onveranderlijk positief blijven denken ook al gaan er dingen verkeerd, zo zal onze gedachten niet een teleurstellend inzicht geven op iets en daardoor het oogmerk verliezen maar blijven streven om het te behalen.
Zo zullen we niet blind worden en de richting in het leven verliezen doordat we onze ambitie kwijt raken door negatieve ingevingen in gedachten, blijf steevast optimistisch en hoopvol.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Leef altijd met Ambitie, want Zodra het Kwijt is zijn we Blind en Verliezen de Richting in het Leven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen