Leef Niet Alleen maar in Onze Dromen maak het Realiteit

 

Als we Jong zijn hebben we allemaal Dromen en wensen wat we op latere leeftijd willen gaan doen of hebben.
Zitten nog op school en daar start al de basis van onze toekomst hier kunnen we een richting Kiezen waar voor wij willen gaan leren.
Deze keuze is zeer belangrijk voor ons verdere leven en daar moeten we dan ook onze uiterste best voor doen en goed over nadenken met een juiste beslissing.
Alles te weten komen over wat wij waarschijnlijk de rest van ons bestaan zullen gaan uitvoeren en dan is het belangrijk dat we er alles tot in de puntjes over te weten komen.
En dat kunnen we bereiken door daarover alles te leren op school en boeken via de bibliotheek of video’s met informatie op het internet.
Maar leren erover zullen we moeten en dat gaat gemakkelijker als wij er veel interesse in hebben en er vanuit ons hart van houden.
Iets wat wij met liefde graag willen zal eerder zo bereikt worden met succes dat het onze ego streelt als wij er goed in zijn en er alles over weten.
Daarmee kunnen we door actie van onszelf en goed te leren onze Kinder droom waarmaken tot in realiteit waarmee die ons dan kan voldoen in onze behoeften en levensonderhoud..
Zodat wij iets doen wat ons voldoening geeft en ook daarmee de droom laten uitkomen naar realiteit.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/leef-niet-alleen-maar-in-onze-dromen-maak-het-realiteit.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Leef Niet Alleen maar in Onze Dromen maak het Realiteit

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen