Leidinggevende Positie

 

Een leider moet overzicht en de controle over alles hebben in zijn bedrijvigheid en functie.
Moet alles kunnen overzien met klare geest en een goed oogmerk plus tevens een openlijk vizier hebben.
Makkelijk de ontstane fouten kunnen ontdekken door een goede zienswijze en evaluatie op de uitkomsten van opdrachten.
Zichzelf en team laten focussen op bepaalde punten met een zwak fundament om daar de nodige verbeteringen in aan te brengen.
Communiceren via meerdere punten en daardoor de beveiligingen maximaliseren met het tegengaan van oneerlijkheden en corruptie.
Daardoor rekening houdend met hulp van binnenshuis bij teamwerk en camera’s laten mee kijken voor geregistreerde ongure praktijken.
Wetende wat de zwakke schakels zijn in organisatie-eenheden en bij iedere verkeerde actie een tegen reactie kunnen inschakelen.
Een graduele leiding gevende positie hebben naar de top is een moeilijke en lange weg met veel filosoferen en verantwoordelijkheid.
Om succesvol leiding te kunnen geven moeten zelfvertrouwen, samenwerking met een goede communicatie enzovoort aanwezig zijn.
Om een leidinggevende positie te verliezen is een snelle en vernederende weg die kan ontstaan door afspraken niet na te komen en nonchalance te zijn, want anderen willen resultaten zien.
Onopgevolgde woorden of onresulterende daden kunnen dan een boosdoener zijn en harde fysieke en mentale lichamelijke tegenslagen teweeg brengen voor meerdere partijen.
Velen op onze aarde kunnen zo’n tegenvaller niet verwerken en veranderen, maar vergeten dat zij zelf de aanleiding gevende persoon daartoe zijn geweest door te weinig kennis of hun lunatiek gedrag.

Deze degradatie is natuurlijk in het nadeel van hun bestaan en geaardheid, want een promotie zou een opkikker geven maar op dat tijdstip kunnen ze zichzelf niet meer verslaan bij een reductie in rang.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid

 

Met Vriendelijke Groeten
auteur Jan Jansen

 

Lees Meer Gedichten…….
English version

 

klik hier voor mijn APP

@auteurjanjansen

 

Leidinggevende Positie

Leidinggevende Positie – auteur jan Jansen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen