Leven in het Onmogelijke

 

Vandaag de dag zijn er veel mogelijkheden en strategieen om een doel in onze gedachten te bereiken.
Technisch en praktisch  is er enorm veel veranderd in de loop der tijd door de onbeperkte hulp van computer programma’s.
Er bijna niets meer onmogelijk, er is altijd wel een plan te bedenken en realiseren om het voor elkaar te krijgen.
Er zijn meer dan 7 miljard individuen op de aardglobe so there is bijna altijd wel iemand op onze aardbol met een idee of formule die werkt.
Of ergens in de wereld doen ze er al onderzoeken naar om het te verwezenlijken terwijl anderen met dezelfde inspiratie / brainwave het niet weten en denken de eerste ermee te zijn.
Wij hoeven alleen maar na te denken over wat er de laatste 10 jaar veranderd is in onze eigen omgeving.
Het is gewoon ongelofelijk hoe snel onze kostbare tijd voorbij gaat en allerlei dingen waar wij mee geconfronteerd worden veranderen.
En het blijft maar doorgaan we komen van de ene verbazing in de andere terecht met de nieuwe technieken,systemen en van tevoren lijkende onmogelijke.
De infrastuctuur en architectuur, auto industrie voorzieningen noem het maar op er is voortdurend een ontwikkeling met vooruitgang.
Het is ook leuk en spannend om in de onmogelijke wereld te zijn waar sprookjes zich ontspinnen en werkelijkheid worden.
Iedere keer maar weer constateren we dat er waarachtig niets onmogelijk is en ideeén in tekenfilms zich ontwikkelen tot in de realiteit.

 

Wij leven in het onmogelijke waar alles wordt mogelijk gemaakt door de mens.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid

Met Vriendelijke Groeten
© auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….
English Version
klik hier voor mijn APP
@auteurjanjansen

 

Leven in het Onmogelijke

Leven in het Onmogelijke – @auteurjanjansen auteur Jan Jansen Wij leven in het onmogelijke waar alles wordt mogelijk gemaakt door de mens.

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen