Leven met Dankbaarheid dan zal Ons Leven Vol Wonderen Zijn

 

Als we trots zijn op onszelf geeft dat een goed gevoel van genoegdoening en zelfrespect.
Het moment als we iets gedaan hebben voor een ander en worden daar overvloedig voor bedankt geeft dat toch een zelfverzekerd en respectvolle impressie.
Daarom is het zeer doorslaggevend om zelf ook dankbaar te zijn tegenover anderen en zo hun ook dat uitstekende gevoel van waardering te geven.
Ook niet verdrietig zijn voor de dingen die nog onbereikbaar zijn voor ons op dit moment,, maar weten en realiseren wat we toot nu toe al bereikt hebben.
We moeten altijd een dankbaar gevoel hebben voor wat we op dit moment al hebben, want dan kunnen er misschien wonderen opgetreden om ons heen als er zich iets nieuws openbaart.
Iedere morgen als we wakker worden moeten we dankbaar wezen en beseffen hoe mooi onze nieuwe dag kan zijn.
Dat wanneer we direct alles positief zien en ook wetende dat ervoor alles een perfecte oplossing is met de juiste formule.
Dankbaar zijn dat we weer nieuwe lucht kunnen inademen en kunnen genieten van de dag met nieuwe kansen waar wijzelf alle invloed op hebben.
Geef respect om het terug te krijgen en diegenen die het zich niet wederzijds kunnen veroorloven zijn geen goede deelgenoten in ons levenspad.
Wees zelf dankbaar voor al het goede dat wij iedere dag ontmoeten met respect en vermijd al het kwade van ondankbare mensen.
Een aaneenschakeling van dankbare personen in onze vriendenkring zal meer wonderen verrichten dan Walt Disney in zijn tekenfilms.
Heb geloof in onszelf ben dankbaar voor het leven en respecteer zijn wetten, geef de natuur zijn kans om ons zijn wonderen te tonen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/leven-met-dankbaarheid-dan-zal-ons-leven-vol-wonderen-zijn.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Leven met Dankbaarheid dan zal Ons Leven Vol Wonderen Zijn

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen