Leven om Afhankelijk van Elkaar te zijn is de Gouden Regel van de Natuur

 

Een levensbeschrijving geven we over iedereen die we ontmoeten is het niet met woorden dan is het wel in onze gedachten.
Er zijn vaak dingen die de meesten mensen onbewust vergeten of er niet gelijk bij stil staan dat wij elkaar allemaal nodig hebben op deze planeet om te overleven.
Iedereen die denkt dat ze onafhankelijk zijn van andere personen om op een normale manier te overleven heeft het totaal verkeerd.
Het maakt ook niet uit wie of wat ze zijn we zijn allemaal afhankelijk van elkaar, soms hebben we de keuze om bepaalde personen te kiezen.
Maar dat is ook niet altijd zo en dan kan het wel eens onplezierig zijn maar we hebben op dat moment dan gewoon geen keuzemogelijkheid.
Afhankelijk zijn van anderen is ook een zeer serieuze zaak, omdat we niets zelf kunnen regelen en onderdanig moeten zijn doordat we ze nodig hebben om iets gedaan te krijgen.
Het is eigenlijk een onbewuste martelgang maar het is nu zo normaal in ons leven dat we het anders zien en er gewoon traditioneel en gebruikelijk mee om gaan.
Het schept ook de vrede onder de mensen als we afhankelijk van elkander zijn, want er moet een keuze gemaakt worden onder elkaar om dingen gedaan te krijgen.
Dat voortbestaan geeft daarom beperkingen in ons gedrag en zal daarmee het karakter kunnen kalmeren om niet uitgesloten te worden van bepaalde voorzieningen.
Eigenlijk is alles voor onze levenswijze goed geregeld door moeder der natuur als iedereen zich verstandig zou gedragen en de regels wil opvolgen.
Temperament en een standvastige persoonlijkheid geeft meerdere mogelijkheden om op een sociale en begrijpelijke manier tezamen met anderen in een vriendelijke sfeer alle behoeften gedaan te krijgen voor alle betrokkenen.
Deze gouden regel van moeder der natuur om afhankelijk van elkaar te zijn is er voor iedereen in de levensloop en zal niet ongeschonden worden.
Het is triest dat daarom bepaalde mensen veranderen en denken in hun existeer op aarde  “gebruiken of gebruikt worden”

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/leven-om-afhankelijk-van-elkaar-te-zijn-is-de-gouden-regel-van-de-natuur.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Leven om Afhankelijk van Elkaar te zijn is de Gouden Regel van de Natuur

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen