Lichamelijk Trainen Geeft voor de Korte Termijn Kracht, maar Training voor de Hersens Bied Eeuwige Kennis.

 

We zijn nooit te oud om te leren en eigenlijk worden we iedere dag wijzer door onze ervaringen en betere opvattingen over het leven en oplossen van voorkomende problemen.
Als we jong zijn hebben we allemaal wensen en sommigen onder ons niet veel animo om te leren buiten de school uren, want er zijn wel leukere dingen te doen in dezelfde tijd.
Op latere leeftijd beseffen we pas wat wij onszelf tekort hebben gedaan om zo eigenwijs te zijn geweest om andere dingen voorrang te geven inplaats om onze kennis te verbeteren.
Nu beseffen sommige personen pas hoe belangrijk kennis is in een mensen leven, over verschillende dingen kernvermogen hebben en meerdere talen spreken zijn voordelen.
En zo zijn er nog vele dingen waar we nooit aan dachten toen we jong waren misschien wezen onze ouders of anderen ons daar wel op maar er waren andere dingen belangrijker dat wij het toen niet beseften.
We kunnen sporten of naar de sportschool en fitnesscentrum gaan en daarmee een grote spiermassa opbouwen in ons lichaam maar als we stoppen met trainen zullen we die spierbundels ook weer snel verliezen
Geleerdheid verkregen door studie en wetenschap door beoordeling en kundigheid zijn opbouwende elementen die mensenleven bevorderen met een blijvende aanwezigheid.
Intelligentie geeft ons de mogelijkheid om dingen sneller te begrijpen of op te lossen en maak vele aangelegenheden een stuk gemakkelijker en interessanter.
Soms is er ook wel de wil maar niet de kans en hoe ouder we worden komen we meer tot besef dat hoe leergieriger we in onze jeugd waren wij daar nu de voordelen van hebben.
Voor de kracht op korte termijn kunnen we ons lichaam trainen, maar voor de eeuwige kennis is het beter om onze hersens beter te ontwikkelen door training met te leren.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Lichamelijk Trainen Geeft voor de Korte Termijn Kracht, maar Training voor de Hersens Bied Eeuwige Kennis 30 April 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen